Končni pohod in tapravi piknik!


Junij je tukaj! Zaključujemo letošnje podvige in se veselimo novih v prihodnjem šolskem letu! Seveda pa smo proslavili zaključek v stilu kot se spodobi. Otroke smo povabili na našo Grmado in čisto tapravi piknik!

Zbrali smo se na parkirišču Pr' Andrejc, ki je bilo komaj dovolj veliko za vse nas. No, to ravno ne drži, nas je pa bilo veliko, 39 otrok in 10 spremljevalcev. Štartali smo s parkirišča, pa ne na jutranjo kavo, kot bi si kakšen odrasel želel, ampak direktno v hrib. Malce smo sopihali, malce se smejali, malce pogovarjali, malce počivali, predvsem pa dobro napredovali proti vrhu. Bilo je "fletn", a kaj, ko so vsi komaj čakali povratek proti dolini. So že vedeli zakaj! Ko smo se približevali prvim hišam, smo že zaznali vonj po čevapčičih, kar nam je dalo nov zagon za zaključek poti. Ko smo prispeli na parcelo društva, je bilo že precej živahno. Pa ne toliko otroci, saj je Grmada pustila kanček utrujenosti, ampak so živ-žav povzročali starši. Nekateri so že prišli otrokom naproti, drugi, tisti taglavni, pa so vneto pripravljali vse potrebno. Posebno se zahvaljujemo Barbari in Tomažu, Mojci in Slavku ter Alenki in Marku! Za vso brezhibno organizacijo, jedi z žara brez konkurence in sladke dobrote za piko na i! Priporočamo se še za kdaj!

Bil je res prijeten dan in hvala vsem tamajhnim otrokom, ki nas tavelike otroke znajo očarati s svojo iskrivostjo, energijo in prisrčnostjo ter nas učijo, da je svet okrogel in se vrti!

Mentorica Nina Bagar

Fotogalerija: