Občinsko priznanje

V petek, 24.6.2011 smo v dvorani kulturnega doma na Dobrovi proslavili 20. obletnico naše države in obeležili občinski praznik s slovesnostjo ter podelitvijo občinskih priznanj.

Člani Planinskega društva Blagajana smo ponosni, da je med letošnjimi dobitniki občinskega priznanja tudi naš član Anton Kavčič.



Anton Kavčič je dolgoletni član našega društva, že šesto leto je tudi planinski vodnik A in B kategorije. Opravlja tudi delo gospodarja in praporščaka. Na samem začetku delovanja društva je deloval tudi kot markacist, predvsem pri markiranju Polhograjske planinske poti. Od obnovitve društva 1996 leta je član upravnega odbora.
Pri nastajanju planinskega doma je bil nepogrešljiv že od samega začetka. Bil je prisoten pri vseh delih in je svojim znanjem, delom in idejami pripomogel, da je dom dobil tako obliko, kot jo ima danes. Tudi na drugih delavnih akcijah kot so urejanje planinskih poti, čistilne akcije, izgradnja vodovoda do koče, kanalizacije.. .je bil vedno prisoten. Njegovo delo ne bo koristilo samo današnji generaciji ampak še generacijam za nami. Ker je vse to delo opravljal prostovoljno in brezplačno si je prislužil občinsko priznanje.

Komentarji